Acasă Locale Stiri Satu Mare A fost publicată lista cu președinții secților de votare

A fost publicată lista cu președinții secților de votare

În vederea bunei organizări a alegerilor pentru Președintele României din anul 2019, vă aducem la cunoștință publică faptul că instruirile președinților, a locțiitorilor secțiilor de votare și a operatorilor de calculator vor avea loc în sala mare de ședințe a Consiliului Judeţean Satu Mare, după următorul calendar:

➡️ Președinții,locțiitorii și operatorii de calculator ai secțiilor de votare de la nr.1 la nr.74 (mun. Satu Mare,) în data de 04.11.2019 ora13,30.

➡️ Președinții,locțiitorii și operatorii de calculator ai secțiilor de votare de la nr.75-127 (mun.Carei, Ardud, Livada, Negreşti-Oaş, Tăşnad, Acâş, Agriş, Andrid) în data de 04.11.2019 ora10,30.

➡️ Președinții,locțiitorii și operatorii de calculator ai secțiilor de votare de la nr.128-182 (Apa, Batarci, Beltiug, Berveni, Bixad, Bârsău, Bogdand, Botiz, Călineşti-Oaş, Cămărzana, Cămin, Căpleni, Căuaş, Cehal, Certeze, Ciumești, Craidorolț) în data de 05.11.2019 ora 10,30.

➡️ Președinții,locțiitorii și operatorii de calculator ai secțiilor de votare de la nr.183-235 ( Crucișor, Culciu, Doba, Dorolț, Foieni, Gherța Mică, Halmeu, Hodod, Homoroade, Lazuri, Medieșu Aurit, Micula) în data de 05.11.2019 ora 13,30.

➡️ Președinții,locțiitorii și operatorii de calculator ai secțiilor de votare de la nr.236-287 (Moftin, Odoreu, Orașu Nou, Păulești, Petrești, Pir, Pișcolt, Pomi, Porumbești, Racșa, Sanislău, Santău, Săcășeni, Săuca) în data de 06.11.2019 ora 10,30.

➡️ Președinții,locțiitorii și operatorii de calculator ai secțiilor de votare de la nr.288-337 ( Socond, Supur, Tarna Mare, Terebești, Tiream, Târșolț, Turț, Turulung, Urziceni, Valea Vinului, Vama, Vetiș, Viile Satu Mare) în data de 06.11.2019 ora 13,30.

Lista cu persoanele desemnate în calitate de președinți și locțiitori ai secțiilor de votare, precum și lista cu operatorii de calculator sunt publicate pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente la următoarea adresă:
http://www.roaep.ro/…/judetul-satu%20mare-experti-preziden…/

- Advertisment -

Cele mai populare

România feerică

Hotelul e pentru cei care nu se pot lipsi de confort, cortul e pentru aventurieri dar pentru nonconformişti, pentru cei care preferă...

Atac puternic la familia tradițională

Un nou atac la familia tradițională: Comisarul pentru Drepturile Omului din cadrul CEDO declară că ”absența recunoașterii pentru cuplurile de același sex...

Comunicat de presă-Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva

Venind în întâmpinarea celor ce-și vor îndrepta pașii spre Iași pentru a participa la această sărbătoare și ținând cont și de deciziile...

Măsuri extraordinare de desfășurare a alegerilor

Votarea se desfăşoară după anumite reguli de protecţie sanitară impuse de autorităţi în contextul pandemiei, care presupun purtarea măştii, dezinfectarea, dar şi...

Comentarii recente