sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăLocaleNationaleA fugit din spital și a murit pe marginea drumului, la câțiva...

A fugit din spital și a murit pe marginea drumului, la câțiva kilometri de casă. Bărbatul era infectat cu SARS-CoV-2

Un vasluian infectat cu SARS-CoV-2, a fugit din spital și a murit pe marginea drumului, la doar câțiva kilometri de casă.

Potrivit https://www.agerpres.ro/, bărbatul de 64 de ani era diagnosticat cu COVID-19 şi era internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Primele cercetări arată că în cazul bărbatului nu există suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infracţiuni, astfel că motivele pentru care a recurs la acest gest sunt încă necunoscute.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Mihaela Manoliu, a declarat pentru sursa citată că bărbatul a fost observat de un trecător care a anunţat că în zonă se află o persoană posibil decedată.

„Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din localitatea Micleşti, a fost găsit pe marginea drumului de un trecător. Echipajul medical care a intervenit la faţa locului a constatat decesul bărbatului. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă”, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Sursa foto: BotosaniNews.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente