Acasă Locale Nationale A fugit din spital și a murit pe marginea drumului, la câțiva...

A fugit din spital și a murit pe marginea drumului, la câțiva kilometri de casă. Bărbatul era infectat cu SARS-CoV-2

Un vasluian infectat cu SARS-CoV-2, a fugit din spital și a murit pe marginea drumului, la doar câțiva kilometri de casă.

Potrivit https://www.agerpres.ro/, bărbatul de 64 de ani era diagnosticat cu COVID-19 şi era internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Primele cercetări arată că în cazul bărbatului nu există suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infracţiuni, astfel că motivele pentru care a recurs la acest gest sunt încă necunoscute.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Mihaela Manoliu, a declarat pentru sursa citată că bărbatul a fost observat de un trecător care a anunţat că în zonă se află o persoană posibil decedată.

„Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din localitatea Micleşti, a fost găsit pe marginea drumului de un trecător. Echipajul medical care a intervenit la faţa locului a constatat decesul bărbatului. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă”, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Sursa foto: BotosaniNews.ro

- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente