luni, iunie 17, 2024
AcasăsusA reclamat furtul autoturismului deși acesta se afla la proprietar

A reclamat furtul autoturismului deși acesta se afla la proprietar

Un bărbat a reclamat furtul unui autoturism , ulterior polițiștii au stabilit că autoturismul se afla la proprietar.

Vineri seara  numitul Attila M. , a sesizat faptul că autoturismul marca Audi pe care cu puțin timp în urmă îl parcase în apropierea zonei în care acesta locuiește a fost furat. Polițiștii au efectuat verificări și au stabilit că bărbatul nu este proprietarul autoturismului și că proprietara acestuia este mătușa bărbatului Ana M. , care a lăsat în folosința reclamantului autoturismul în urmă cu 7 luni.

In momentul sesizării furtului i s-a recomandat bărbatului să o contacteze pe mătușa sa dar acesta a refuzat, gest care i-a pus pe gânduri pe anchetatori.  În urma investigațiilor efectuate polițiștii au stabilit că autoturismul nu a fost furat ci  a se află la proprietara de drept , respectiv mătușa reclamantului, care a luat autoturismul întrucât între ea și reclamant s-au iscat neînțelegeri, despre care bărbatul le-a spus anchetatorilor abia după ce aceștia au stabilit situația de fapt.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform Legii 61/1991r cu amenda de 1000 lei pentru alarmarea autorității de menținere a ordinii publice fără un motiv întemeiat.

2 COMENTARII

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente