Acasă Locale Stiri Satu Mare A scăzut numărul asistaților sociali la Satu Mare

A scăzut numărul asistaților sociali la Satu Mare

Directorii a două instituţii deconcentrate din judeţul Satu Mare au prezentat azi, 31 iulie 2019, de la ora 10,00 informări privind activitatea desfăşurată de către angajaţii acestora în anul curent şi noutăţile legislative din domeniu. Prezentările au fost făcute în cadrul şedinţei lunare a Colegiului Prefectural Satu Mare, şedinţă prezidată de către prefectul Darius Filip. Astfel, inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Satu Mare, Cristian Sasu a făcut un rapid și succint bilanț pe șase luni a activității instituției pe care o conduce. În această perioadă s-au făcut 942 controale și s-au aplicat 941 sancțiuni. Cristian Sasu a mai precizat că ITM solicită accesul inspectorilor de muncă la baze de date suplimentare pentru a-și eficientiza activitatea.

Mai apoi, directorul executiv al Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Satu Mare, Tivadar Ildiko a făcută publică activitatea Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Satu Mare, detaliind munca inspecției sociale din primele şase luni ale anului 2019. Din statistica prezentată de directorul AJPIS Satu Mare rezultă, printre altele, că numărul asistaților social din județul Satu Mare a mai scăzut, comparativ cu anul trecut, de la 3567 de persoane la 3052.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente