sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăsusAccident de circulație

Accident de circulație

Două accidente de circulație s-au produs joi în județul nostru, în unul dintre aceste cazuri victima decedând la spital.

Bărbatul de 73 de ani, care și-a pierdut viața în urma rănilor suferite în accident, circula cu bicicleta, pe Strada Careiului, pe pista special amenajată, dar nu s-a asigurat corespunzător la pătrunderea pe partea carosabilă a drumului public. A fost lovit de o autoutilitară condusă de Mihai F., de 45 de ani, din Bihor și a fost transportat de urgență la spital. Accidentul a avut loc joi,  în jurul orei 14.00, iar în cursul nopții, la spital, victima a încetat din viață.

Polițiștii Biroului Rutier anchetează acum împrejurările producerii accidentului mortal.

Un alt accident grav a avut loc joi dimineața, în afara localității Livada, pe DN 19. Polițiștii rutieri din Livada au intervenit la fața locului, stabilind că evenimentul s-a produs pe fondul nerespectării regulilor de prioritate.

Ioan C., de 24 de ani, din Călinești Oaș, conducând autoturismul, nu a acordat prioritate de trecere mașinii conduse de Attila K., de 25 de ani, și a intrat în coliziune cu aceasta.

În urma impactului au fost răniți trei pasageri din autoturismul condus de Attila K., un bărbat de 60 de ani a suferit leziuni grave, iar alte două tinere de 24 de ani au fost rănite ușor.

În cazul ambelor accidente de circulație șoferii implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu consumaseră alcool.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente