duminică, aprilie 21, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareAccident la Medieșu Aurit

Accident la Medieșu Aurit

Un spectaculos accident de circulație în urma căruia toate autovehiculele implicate au ajuns în șanț s-a produs ieri după-amiază în județul Satu Mare.

În data de 06.03.2017, la ora 13.25, pe DN 19F, la intersecția cu DJ 195, spre Medieșu Aurit a avut loc un eveniment rutier. Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că un bărbat de 26 de ani din Suceava, conducând un ansamblu de vehicule compus dintr-un autoturism care tracta o platformă, pe care transporta un autoturism, a efectuat o manevră de depășire în zona de acțiune a indicatorului rutier depășirea interzisă, în intersecția DN19F cu DJ195 și a acroșat vehiculul depășit, respectiv un tractor care tracta o căruță cu nisip, rezultând proiectarea ambelor ansambluri în șanț.

Extinzând verificările, polițiștii au constatat că tractoristul, un bărbat de 57 de ani din MedieșuAurit, nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În acest context, pe numele tractoristului s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, iar cel din cauza căruia s-a produs evenimentul, a fost sancționat contravențional și i-a fost reținut permisul de conducere.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente