Acasă Locale Stiri Satu Mare Accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unui biciclist

Accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unui biciclist

 Evenimentul a avut loc ieri 18 februarie a.c., în Sanislău,  când F.  MARIA, de 42 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca VW pe fondul conducerii imprudente a accidentat din spate bicicleta condusă regulamentar in aceeași direcție de un bărbat de 47 ani. In urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul municipal Carei.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest , rezultatul fiind negativ. Ambilor conducatori de vehicule le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente