luni, aprilie 15, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareAcțiuni ale Poliției „Să ştii mai multe, să fii mai bun”,...

Acțiuni ale Poliției „Să ştii mai multe, să fii mai bun”, la Colegiului Tehnic „Unio-Traian Vuia”

În cadrul săptămânii „Să ştii mai multe, să fii mai bun”, elevii Colegiului Tehnic „Unio-Traian Vuia” din clasele a XI-a şi a XII-a au participat la o întâlnire cu reprezentanţii Poliţiei Rutiere a Municipiului Satu Mare, subcomisar Pişcoran Flaviu şi agent şef adjunct Dănăilă Andrada, care au vorbit elevilor despre importanţa respectării regulilor de circulaţie şi despre sancţiunile aplicabile participanţilor în trafic.

Activitatea s-a desfăşurat sub formă de concurs, intitulat „Cel mai bun şofer, cel mai bun meseriaş”, având în vedere faptul că elevii participanţi sunt din clase cu profil mecanic auto şi au prevăzute în planul cadru 60 de ore de iniţiere în conducere auto. Agenţii de poliţie au adus chestionare elevilor care se pregătesc pentru obţinerea carnetului de conducere. Chestionarele au fost corectate şi explicate elevilor. După proba teoretică, elevii care au deja permis de conducere au participat la un concurs de îndemânare auto.

Pornind de la numărul mare de evenimente rutiere care se întâmplă pe şoselele judeţului nostru, subcomisar Pişcoran Flaviu şi agent şef adjunct Dănăilă Andrada au prezentat elevilor elemente de legislaţie fundamentale şi de conduită preventivă şi civilizată în trafic, care sunt primii paşi în evitarea unor accidente. De asemenea, domnul director prof. dr. Popescu Vlaicu a vorbit elevilor despre responsabilitatea şoferilor în trafic.

Elevii au fost foarte încântaţi de activitate, având oportunitatea să îşi testeze cunoştinţele şi calităţile şi, totodată, să afle noi informaţii de la reprezentanţii poliţiei rutiere.

Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente