Acasă Locale Stiri Satu Mare Acțiuni ale polițiștilor pentru siguranța cetățenilor

Acțiuni ale polițiștilor pentru siguranța cetățenilor

Polițiștii de siguranță publică din întreg județul au derulat luni, 02 septembrie a.c., acțiuni pentru siguranța sătmărenilor, urmărind combaterea infracțiunilor îndreptate împotriva patrimoniului cetățenilor sau a faptelor comise cu violență. Numai în municipiul Satu Mare au fost aplicate amenzi în valoare de peste 16.000 lei pentru sancționarea actelor ce contravin bunelor moravuri, ordinii și liniștii publice.

În contextul acestor acțiuni a fost depistat și suspectul în cazul unui furt dintr-un magazin. Polițiștii Posturilor de Poliție Viile Satu Mare și Homoroade   l-au găsit pe P.R., un minor de 16 ani, care a pătruns pe timp de noapte într-un magazin din localitatea Tătărăști și a sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de aproape 2.000 lei.

Minorul este anchetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, polițiștii rurali verificând dacă acesta a mai fost implicat și în săvârșirea altor fapte penale.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente