Acasă Locale Stiri Satu Mare Acțiuni ale polițiștilor pentru siguranța cetățenilor

Acțiuni ale polițiștilor pentru siguranța cetățenilor

Polițiștii de siguranță publică din întreg județul au derulat luni, 02 septembrie a.c., acțiuni pentru siguranța sătmărenilor, urmărind combaterea infracțiunilor îndreptate împotriva patrimoniului cetățenilor sau a faptelor comise cu violență. Numai în municipiul Satu Mare au fost aplicate amenzi în valoare de peste 16.000 lei pentru sancționarea actelor ce contravin bunelor moravuri, ordinii și liniștii publice.

În contextul acestor acțiuni a fost depistat și suspectul în cazul unui furt dintr-un magazin. Polițiștii Posturilor de Poliție Viile Satu Mare și Homoroade   l-au găsit pe P.R., un minor de 16 ani, care a pătruns pe timp de noapte într-un magazin din localitatea Tătărăști și a sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de aproape 2.000 lei.

Minorul este anchetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, polițiștii rurali verificând dacă acesta a mai fost implicat și în săvârșirea altor fapte penale.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente