Acasă Locale Stiri Satu Mare VIDEO - Piton de trei metri, descoperit în garajul unui sătmărean

VIDEO – Piton de trei metri, descoperit în garajul unui sătmărean

Surpriză de proporții pentru un bărbat din Satu Mare. Tatăl antrenorului Tibi Csik a descoperit în garajul său un piton de aproape 50 de kilograme. Șarpele, lung de mai bine de trei metri, stătea, se pare, ascuns acolo de ceva vreme. Aproape mort de frică, bărbatul a sunat imediat la echipele de intervenții. La fața locului s-a deplasat de îndată un echipaj al poliției și jandarmeriei, dar și proprietarul reptilei, care a fost anunțat de vecini că șarpele său s-a ciubărit într-un garaj din apropiere. Dispariția șarpelui a fost sesizată abia ieri, dar se pare că acesta s-a ciubărit toată noaptea în garajul vecinului, până a doua zi, când acesta a fost observat de proprietarul casei și nepotul acestuia. „În colțul în care stătea șarpele se afla bicicleta fiului. Au vrut să iasă la o plimbare, dar când au văzut șarpele, au intrat în stare de șoc. Tata a chemat de îndată poliția și pompierii, după care a sosit și proprietarul șarpelui și l-a luat“, a declarat antrenorul Olimpiei, Tibi Csik.
Roxana Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare, susține că de îndată ce persoana care a descoperit șarpele în garaj a sesizat poliția, la fața locului s-a deplasat un echipaj. Aceștia l-au amendat pe proprietar cu suma de 100 de lei, pentru nesupraveherea animalului. Polițiștii nu puteau face mai mult de atât, având în vedere că problema nu intră în atribuțiile Poliției.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente