Acasă Locale Stiri Satu Mare Acțiuni de amploare ale poliției pentru respectarea Ordonanței Militare

Acțiuni de amploare ale poliției pentru respectarea Ordonanței Militare

Ieri, 15 aprilie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au organizat și desfășurat o acțiune în colaborare cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.

Astfel, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice, în proximitatea limitei teritoriale a județelor Satu Mare și Maramureș s-au desfășurat activități specifice de control în traficul rutier la care au fost angrenate mai multe echipaje de polițiști din cadrul Serviciului Rutier, în cooperare cu polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și jandarmi din cadrul I.J.J. Satu Mare.

Activitatea de control s-a desfășurat pe raza teritorială a fiecărui județ, pe DN1C-E58, astfel fiind verificate în special respectarea măsurilor dispuse prin ordonanțele militare, precum și a prevederilor legislației rutiere.

Ocazie cu care au fost oprite în trafic și verificate peste 130 de autovehicule care circulau pe sectorul de drum, inclusiv autoutilitare de transport mărfuri sau persoane.

Au fost constatate si aplicate 12 sancțiuni contravenționale, din care 8 privind nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare în vigoare si 4 privind nerespectarea legislației rutiere.

De asemenea, polițiștii au dispus reținerea unui permis de conducere pentru 90 de zile în cazul unui conducător auto care a fost depistat la volanul unui autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

- Advertisment -

Cele mai populare

Munții Șureanu-Fundătura Ponorului

Nu-i ușor de ajuns în Fundătura Ponorului, colțul de rai din Munții Șureanu. Ai nevoie de entuziasm, de răbdare, dar și de...

PNL, USR sau PSD?

Sănătatea în programele de guvernare: PNL promite investiții masive, PSD vrea dezvoltarea rețelei de centre comunitare, iar USR plănuiește liberalizarea sistemului de...

Studenți voluntari în lupta cu Covid-19

Primele ordine de repartizare a studenţilor voluntari care se vor alătura cadrelor medicale aflate în prima linie, responsabile în continuarea îngrijirilor medicale...

Călătoria cu avionul, doar pentru cei vaccinați anti-covid

În viitor, companiile aeriene vor permite accesul la zborurile internaționale doar pasagerilor care au fost vaccinați împotriva Covid-19, conform declaratiilor șefului companiei...

Comentarii recente