Acasă Locale Stiri Satu Mare Acțiuni de amploare ale poliției pentru respectarea Ordonanței Militare

Acțiuni de amploare ale poliției pentru respectarea Ordonanței Militare

Ieri, 15 aprilie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au organizat și desfășurat o acțiune în colaborare cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.

Astfel, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice, în proximitatea limitei teritoriale a județelor Satu Mare și Maramureș s-au desfășurat activități specifice de control în traficul rutier la care au fost angrenate mai multe echipaje de polițiști din cadrul Serviciului Rutier, în cooperare cu polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și jandarmi din cadrul I.J.J. Satu Mare.

Activitatea de control s-a desfășurat pe raza teritorială a fiecărui județ, pe DN1C-E58, astfel fiind verificate în special respectarea măsurilor dispuse prin ordonanțele militare, precum și a prevederilor legislației rutiere.

Ocazie cu care au fost oprite în trafic și verificate peste 130 de autovehicule care circulau pe sectorul de drum, inclusiv autoutilitare de transport mărfuri sau persoane.

Au fost constatate si aplicate 12 sancțiuni contravenționale, din care 8 privind nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare în vigoare si 4 privind nerespectarea legislației rutiere.

De asemenea, polițiștii au dispus reținerea unui permis de conducere pentru 90 de zile în cazul unui conducător auto care a fost depistat la volanul unui autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente