marți, mai 28, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareAcțiuni pe linie ruteiră la Satu Mare

Acțiuni pe linie ruteiră la Satu Mare

Polițiștii sătmăreni organizează frecvent acțiuni în scopul determinării conducătorilor auto să respecte limitele de viteză impuse de lege.

O astfel de acțiune a fost organizată ieri, 15.02.a.c. pe principalele artere de circulație din județ. În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au constatat o infracțiune și au aplicat 202 contravenții în valoare de peste 30.000 lei. Dintre acestea, 84 au fost aplicate conducătorilor auto care nu au respectat regimul legal de viteză, iar pentru 6 dintre ei, s-a dispus și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce.

În data de 03.02.2017 în jurul orei 22.40, un tânăr de 26 de ani din comuna Bixad, județul Satu Mare, conducând autoturismul proprietate privată pe strada A.I. Cuza din Satu Mare, a fost implicat într-un accident de circulație soldat cu pagube material. Efectuând verificările de rigoare, polițiștii au constatat că cel de la volan avea dreptul de a conduce vehicule suspendat, motiv pentru care i-au întocmit dosar penal.

Printre conducătorii auto care au rămas fără permis de conducere se numără și o tânără de 25 de ani Cluj Napoca, surprinsă de aparatul radar în timp ce-și conducea autoturismul cu 110 km/h prin orașul Ardud, dar și un tânăr de 19 ani din Satu Mare, care a condus un autoturism prin localitatea Botiz. cu o viteză de 113 km/h.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente