sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăsusAcțiuni pentru siguranța cetățenilor

Acțiuni pentru siguranța cetățenilor

Patrulele de siguranță publică au acționat la acest final de săptămână pentru menținerea unui climat de liniște și ordine publică, sancționându-i pe cei ce au încălcat normele de conviețuire socială. Numai în municipiul Satu Mare, duminică, agenții de ordine publică au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 10.000 lei.

La Carei, în contextul acestor acțiuni, patrula de siguranță publică formată din polițist și jandarm a reușit să surprindă un suspect de furt, la scurt timp de la comiterea faptei. Vasile B., de 71 de ani, a furat duminică dimineața, înainte de ora 06.00, o bicicletă din scara unui bloc, dar a fost depistat de oamenii legii având asupra sa bunul sustras.

 Proprietara păgubită, o localnică de 53 de ani, și-a redobândit bicicleta în valoare de 250 lei, iar suspectul s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat, polițiștii verificând dacă bărbatul nu a mai comis și alte fapte penale.

Și polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au depistat principalul suspect în cazul unui furt de motorină. În noaptea de sâmbătă spre duminică, din rezervorul unei autoutilitare parcate pe Strada Pompierului din municipiu, Cătălin M., de 18 ani, este suspectat că a sustras 30 de litri de motorină, cauzându-i proprietarului un prejudiciu de 180 lei.

Polițiștii l-au găsit însă în scurt timp pe suspect și au recuperat întreaga cantitate de combustibil sustrasă. Tânărul este anchetat acum pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Pentru aplanarea unui scandal izbucnit într-un bar din Socond au intervenit cu promptitudine și polițiștii Secției 4 Beltiug Poliție Rurală. Doi concubini, de 25 și 31 de ani, s-au agresat reciproc și au aruncat cu diferite obiecte din local, distrugând pereții și cauzând pagube de peste 300 lei.

Monica B. și Peter E. sunt cercetați de polițiști pentru comiterea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, loviri și distrugere.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente