miercuri, iunie 19, 2024
AcasăsusInfracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Acțiunile derulate la acest final de săptămână pentru depistarea și sancționarea abaterilor rutiere, în special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteză, au continuat și duminică. Polițiștii au aplicat peste 250 de sancțiuni, dintre acestea 160 fiind pentru depășirea vitezei.

Echipajele rutiere au constatat și comiterea unor infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, este cazul a doi tineri, de 17 și 33 de ani, anchetați pentru conducere fără permis.

Spre exemplu, duminică seara, polițiștii Secției 9 Negrești Oaș Poliție Rurală au fost sesizați printr-un apel de urgență 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier în Bixad.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că motoscuterul condus de un tânăr de 17 ani, din localitate, a intrat în coliziune cu un autoturism. În urma evenimentului nu au fost rănite persoane, însă din verificările polițiștilor a rezultat că minorul de deținea permis de conducere de nicio categorie, iar motoscuterul nu era înmatriculat.

Tânărul este anchetat de polițiști pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis a unui vehicul neînmatriculat.

Tot un moped a condus pe drumurile publice și Marius F., de 33 de ani, din Terebești, deși nu avea permis de conducere. Șoferul a fost oprit în trafic duminică, după ora 22.00, de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad, aflați în acțiuni de supraveghere și control al traficului pe DJ 108 L, în localitatea Craidorolț.

Și în acest caz polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

Un tânăr de 18 ani a fost rănit grav în urma unui accident de circulație produs pe  Strada Toamnei din municipiul Satu Mare.

Nandor L., de 18 ani, a condus, fără a deține permis, un motociclu și a pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se pe carosabil. Tânărul a suferit leziuni grave, ajungând la spital pentru investigații medicale.

Și un băiețel de 8 ani din Apa, care circula cu bicicleta pe Strada Principală din localitate, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil. Din fericire, copilul a fost rănit ușor.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente