joi, aprilie 18, 2024
AcasăsusAdrian Cozma a inițiat o întâlnire constructivă cu românii stabiliți la Paris

Adrian Cozma a inițiat o întâlnire constructivă cu românii stabiliți la Paris

Deputatul Adrian Cozma s-a întâlnit cu o parte a diasporei sătmărene în capitala Franței, în cadrul unei reuniuni. Această întâlnire a oferit oportunitatea de a discuta deschis despre trăirile și provocările pe care le întâmpină românii stabiliți în străinătate.

Am avut bucuria să mă întâlnesc și reîntâlnesc cu o parte dintre românii care locuiesc în capitala Franței. Un moment emoționant și totodată o bună ocazie de a discuta despre problemele și trăirile pe care le au cei plecați din țară.

M-am bucurat mai ales că pentru că aproape toți au luat cu ei o bucată din România de care nu se despart. Tradițiile noastre, atașamentul față de biserică, dar și amintirile dragi sufletelor lor.

Cei de aici au creat mici comunități care se bazează pe aceleași valori, care vorbesc, gândesc și se îmbracă românește. Chiar dacă majoritatea vin doar în vacanțe în țară, nu au uitat de ce le este drag. Organizează evenimente cu specificul zonelor de unde au plecat și asta arată că sentimentul patriotic și valorile noastre sunt lucrurile care ne leagă. Mulțumesc tuturor pentru buna primire și îi așteptăm acasă. Să vină cât de des pot”, a transmis Adrian Cozma.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente