miercuri, noiembrie 30, 2022
AcasăPoliticaLocalAdrian Cozma nu renunță la ideea formării unei alianțe politice pentru alegerile...

Adrian Cozma nu renunță la ideea formării unei alianțe politice pentru alegerile viitoare

Președintele organizației județene PNL Satu Mare, Adrian Cozma, a afirmat recent în cadrul unei conferințe de presă că PNL Satu Mare nu a renunțat la ideea formării unei alianțe politice ca o contrapondere la actuala conducere a municipiului și județului nostru.

Afirmația liberalului vine ca o reacție la declarațiile publice făcute de președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor. Acesta a afirmat că “Dacă se va face alianță în Satu Mare, aceasta se va realiza în jurul PSD. Ușa e deschisă, noi așteptăm propuneri”, nominalizându-l pe prefectul Radu Roca pentru primăria Satu Mare, în timp ce domnia sa ar urma să candideze pentru conducerea Consiliului Județean Satu Mare.

În acest context Adrian Cozma, a afirmat că partidul său nu a nominalizat încă niciun candidat, fiindcă se dorește crearea unei alianțe politice ca o contrapondere la actuala conducere a municipiului și județului.

”Un lucru este cert încă de pe acum: o alianță nu trebuie să se facă în jurul unui nume, ci al câte unui proiect solid conceput atât pentru municipiul, cât și pentru județul Satu Mare. Tocmai lipsa unor proiecte de acest fel a dus la situația actuală și se vede cu ochiul liber stadiul de subdezvoltare în care ne aflăm în comparație cu județe precum Bihor, Cluj, Arad sau Alba, ca să enumăr doar câteva din zona noastră. Nu partidul sau numele candidatului contează, ci un proiect de viitor susținut de cât mai mulți sătmăreni, fiindcă pentru ei trebuie făcută orice fel de alianță” – a declarat Adrian Cozma.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente