sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareAdrian Cozma: Ștef amenință și presează primarii din județ

Adrian Cozma: Ștef amenință și presează primarii din județ

Luni, 18 august, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul ACL (  Alianței Creștin-Liberale  ), liderul TDL Satu Mare, Adrian Cozma răspunde declarațiilor făcute săptămâna trecută la adresa alianței de către președintele PSD Mircea Govor susținând că „Alianța ACeLor de gămălie, așa cum a denumit-o domnul Govor, este mult mai eficientă decât bășcălia și minciuna pe care ei o fac zi de zi cu locuitorii acestei țări și al acestui județ. Și mai vreau să vă spun un lucru: domnul Ponta e de stânga, iar cu stânga nici cruce nu poți să-ți faci”.

Cozma este de părere că „actuala guvernare Ponta-Tăriceanu și reprezentanții lor din județul Satu Mare seamănă cu o mașină în care nimeni nu ține de volan, dar amândoi apasă claxonul. Cu numeroase festivaluri pe care le organizează nu fac decât guvernare cu claxonul”.

Totodată, Cozma este de părere că se fac presiuni asupra unor primari aleși sub culorile PNL „să treacă la partidul tip breloc al lui Călin Popescu Tăriceanu care în aceste zile își construiește organizații locale peste tot în județul Satu Mare”.

De cealaltă parte, Adrian Ștef susține că afirmațiile democrat liberalului nu sunt reale și că primarii au fost ajutați indiferent de culoarea politică. El a catalogat acuzațiile lui Adrian Cozma drept „prostii”, afirmând că au fost ajutați toți primarii indiferent de culoarea politică, mai ales pe partea de finanțare a proiectelor europene.

„Au cam rămas fără primari. Unii au anunțat în conferință de presă că vin alături de mine, primarii din Santău, Homoroade, Pișcolt sau Bixad. Aici s-ar putea să fie o problemă”, a declarat Ștef.

În ceea ce privește alegerile prezidențiale Cozma este convins că „sătmărenii vor vota un ardelean și nu un oltean. Noi, tinerii din ACL Satu Mare îl susținem pe Klaus Iohannis”.
Reprezentantul tinerilor liberali sătmăreni, Victor Cernea susține că „în prezent la Satu Mare avem trei tipuri de liberali”. Unii au rămas înscriși în PNL, alții care nu și-au dat demisia din PNL și se consideră în continuare liberali dar sunt conduși de președintele Consiliului Județean Adrian Ștef, iar din al treilea grup fac parte liberalii inactivi sau care între timp s-au înscris în PSD.

În încheiere Victor Cernea a declarat că „trebuie să se recâștige încrederea de care s-a bucurat organizația de tineret a PNL la municipiu și județ înainte de luna mai”.

Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente