Acasă Locale Stiri Satu Mare Agresor periculos căutat de polițiști

Agresor periculos căutat de polițiști

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Sălaj solicită sprijinul cetățenilor în identificarea unui bărbat, persoană vătămată într-o cauză penală în care se efectuează cercetări față de mai mulți inculpați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori și tâlhărie.

În fapt s-a reținut că la data de 17.11.2018, inculpata M. L. S. se afla împreună cu inculpatul Ș. S. în apropierea unui bar din zona Autogării municipiului Zalău, moment în care aceasta a observat că un bărbat mai în etate, care se afla la bar, avea mai mulți bani asupra sa și că i-a ascuns în ciorapi.

În acest context, inculpata M. L. S. a convenit cu inculpatul Ș. S. să atragă persoana vătămată, în spatele Autogării municipiului Zalău, unde urmau să o deposedeze de banii pe care îi avea asupra sa.

Urmare a înțelegerii dintre cei doi, persoana vătămată a fost atrasă în zona precizată, unde a căzut, timp în care inculpata M. L. S. l-a descălțat și i-a luat banii din pantof deși persoana vătămată a opus rezistență.

”Poliția! Stai că dacă nu te arestez!”
Din probatoriul administrat până în prezent rezultă faptul că inculpata i-a sustras suma de 200 lei din ciorap precum și suma de 50 lei și un pachet de țigări Winston albastru lung din buzunarul de la geacă. În timp ce inculpata M. L. S căuta să-i sustragă suma de bani persoanei vătămate, în zonă și-a făcut apariția inculpatul Ș. S. care a strigat către aceasta ”Poliția! Stai că dacă nu te arestez!” ținându-i blițul de la telefon în ochi. În aceste împrejurări, persoana vătămată a încetat să mai opună rezistență fapt ce i-a permis inculpatei M. L. S să o deposedeze de suma de bani.

Urmare a imaginilor prezentate, cetățenii care îl recunosc pe bărbatul respectiv şi pot oferi detalii cu privire la identitatea acestuia, sunt rugați să apeleze următoarele date de contact: Direcția De Investigare A Infracțiunilor De Criminalitate Organizată și Terorism –Biroul Teritorial .Sălaj, tel:0260 612 729, email: [email protected] sau Inspectoratul De Poliție Județean Sălaj, tel: 0260 661285, email: [email protected]

- Advertisment -

Cele mai populare

Vezi aici care sunt echipele deja calificate în optimile UCL

Miercuri seara s-a terminat și cea de-a cincea etapă din cadrul grupelor UCL, iar după rezultatele din această...

Un român a debutat aseară în grupele Ligii Campionilor

Meciul dintre Juventus Torino și Dynamo Kiev a avut multe de oferit aseară, ca...

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

Comentarii recente