duminică, decembrie 3, 2023
AcasăEconomico-socialLocale smAlex Oroian își continuă studiile la facultatea lui Real Madrid

Alex Oroian își continuă studiile la facultatea lui Real Madrid

Alex Oroian, unul dintre cei mai buni spadasini al României își va continua studiile de masterat la o facultate finanțată de către Real Madrid CF.

Sportivul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a fost admis la Universidad Europea din Mardid, în cadrul căreia funcționează facultatea finanțată de către cel mai titrat club european. Aici va urma cursurile de master de nutriționist sportiv.

Alex Oroian a obținuț licența anul acesta la Universitatea Babeș-Bólyai din Cluj Napoca, atât la Facultatea de Sport și Educație Fizică, cât și la Facultatea de Psihologie. 

Își va continua studiile la o renumită facultate din Madrid, unde sunt invitați sportivi cu renume, ca de exemplu Karim Benzema, Luka Modric sau Fernando Alonso, pentru a ține câte o conferință. 

Sportivul nostru desigur nu se lasă de scrimă. A luat legătura cu centrul olimpic de spadă masculin din Madrid, unde va fi primit pentru antrenamente.

„Îmi place că sunt flexibili. Sportivii de performanță pot opta chiar în timpul anului pentru frecvență normală, frecvență redusă sau prezența online. Desigur, doresc să fiu cât mai mult acolo, la facultate, dar voi trage în continuare pentru Satu Mare, doresc să ramân sportivul CSM Olimpiei Satu Mare” – ne-a confirmat Alex, care își va începe studiile în Spania în luna octombrie.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente