29.8 C
New York City
vineri, octombrie 7, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareAndreea Paul: ”Adrian Ștef hărțuiește politic organizația PNL Oaș”

Andreea Paul: ”Adrian Ștef hărțuiește politic organizația PNL Oaș”

andreea paus

Vineri, 3 iunie, deputatul Andreea Paul îi aduce acuzații grave președintelui Consiliului Județean, Adrian Ștef, în cadrul unei conferințe de presă, acuzându-l că hărțuiește organizația PNL – oaș

“Este inadmisibil în anul 2015 ca președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, să folosească instituțiile publice pentru a hărțui politic organizația PNL Oaș. La Sâmbra Oilor, președintele Consiliului Județean Adrian Ștef s-a îmbătat criță, a atacat verbal, a agresat fizic membrii organizației PNL nu oriunde ci exact la cortul pe care PNL l-a organizat pentru oșeni. În urma acelui scandal pe care el însuși l-a generat, fiind inundat de alcool, a dus la plimbarea a aproximativ 30 de colegi din PNL Oaș la Satu Mare, în calitate de martori, de către Poliția din Satu Mare. Adică nu a fost posibilă această abordare la nivelul locului? Nu putea să se deplaseze cineva din Satu Mare la Negrești Oaș pentru a discuta? Pui 30 de martori pe drum? Fiecare să vină până la Satu Mare ca să afle Poliția, care a fost acolo, care l-a văzut personal pe președintele Consiliului Județean cu cei 30 de martori, că președintele Consiliului Județean a fost beat criță și a generat acest scandal pe care acum încearcă să îl transforme într-o hărțuire politică a membrilor PNL Oaș?”, a precizat Andreea Paul.

Parlamentarul susține că ar fi agresat o întreagă echipă din Negrești Oaș, pornind cu cei doi copreședinți.

“Aproximativ 30 de colegi sunt perindați la Poliția din Satu Mare în calitate de martori pentru că președintele CJ s-a plâns Poliției că el a fost agresat. Este o minciună grosolană iar Poliția primește aceste mărturii din partea a aproximativ 30 de voci. Ei înșiși vor face în curând o conferință de presă în care vă vor dezvălui detaliile referitoare la acest incident nefericit”, a adăugat Andreea Paul.

Întrebată de ce nu a făcut public mai repede acest caz, Andreea Paul a spus că a aflat despre audierea celor 30 de persoane, joi, când și-a prezentat bilanțul.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente