vineri, aprilie 19, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareAndreea Paul: Tunul dat de către Ilie Sârbu, socrul lui Ponta, echivalează...

Andreea Paul: Tunul dat de către Ilie Sârbu, socrul lui Ponta, echivalează cu 1,6 milioane pensii

Tunul dat în dosarul retrocedărilor de către Ilie Sârbu, socrul lui Ponta, și camarila PSD echivalează cu 1,6 milioane pensii medii sau cu 1,5 milioane salarii minime sau cu 800 mii salarii medii nete sau cu 32 milioane alocații pentru copii. Un român trebuie să lucreze peste 67 de mii ore ca să câștige cât socrul lui Ponta. 

Nu am văzut însă obrăznicie mai mare decât a celor îmbogățiți peste noapte. Tot ei sunt, de obicei, lăudăroșii care nu fac de fapt nimic, mincinoșii care plâng pe umerii săracilor. Exact ei sunt cei care cultivă cumetria și hoția în vârful statului, delirul de personalitate și eroismul televizat. Pe scurt, șmecheria lui Ponta.
Mai nou, instituțiile și companiile publice participă la propagarea minciunii. Prin Poșta Română sunt distribuite odată cu taloanele de pensie și pliantele mincinoase ale șmecherului Ponta. Mint cum că am tăiat pensiile, deși pensiile nu au fost tăiate. Mint că vom tăia pensiile, deși Iohannis a spus explicit că pensiile vor crește prin locuri de muncă mai multe, nu cu promisiuni mincinoase electorale. Nimeni nu va putea tăia vreodată pensiile datorită deciziei Curții Constituționale care interzice acest lucru.

Ponta nu spune adevărul că sub guvernarea PDL pensia medie a crescut cu 100 de lei, iar sub guvernarea Ponta doar cu 70 de lei. Nici că pensiile cresc datorită legii de indexare a pensiilor (cu creșterea prețurilor și cu jumătate din creșterea salariului mediu real pe economie), dată tot de PDL.

Andreea PAUL

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente