29.8 C
New York City
vineri, iulie 1, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareAproape un milion de lei recuperați de la sătmărenii executați silit

Aproape un milion de lei recuperați de la sătmărenii executați silit

plata-impozite

Direcția de Impozite și Taxe Locale (DITL) Satu Mare a demarat procedura de executare silită pentru peste 3.700 de sătmăreni care au de achitat amenzi la bugetul local. Lista datornicilor la bugetul local cu aceste amenzi care sunt supuși executării silite a fost publicată pe site-ul Primăriei Satu Mare.

Potrivit listei respective, cea mai mică amendă pentru care a fost inițiată procedura de executare silită este de 40 de lei. Cea mai mare amendă de recuperat este de 50.000 de lei și a fost aplicată unei femei de pe strada Botizului de Autoritatea Națională a Vămilor. De asemenea, mai sunt înregistrate amenzi de 25.000 de lei, 12.600 lei sau 9.000 de lei aplicate unor sătmăreni de Inspectoratul de Stat pentru Controlul Transportului Rutier.

Demn de remarcat că în procedură de executare silită se află și zeci de firme din Satu Mare pentru amenzi în același cuantum: 2.205 lei. ”Amenzile cu valoare mare nu sunt aplicate de Primăria Satu Mare ci de instituții naționale. La Direcția noastră apare ca un debit care trebuie recuperat”, explică șeful Biroului de Executare Silită al Direcției de Impozite și Taxe Locale (DITL) Satu Mare, Mirel Dan.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente