joi, iulie 18, 2024
AcasăEconomico-socialAproximativ 900 de sătmăreni beneficiază de servicii sociale prin Consiliul Județean

Aproximativ 900 de sătmăreni beneficiază de servicii sociale prin Consiliul Județean

Consiliul Județean Satu Mare va asigura și în 2022 finanțarea pentru 13 case de tip familial, 3 centre de îngrijire și asistență și un centru de abilitare și reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități, echipa mobilă pentru persoane adulte cu dizabilități, un centru de recuperare pentru copiii cu handicap și un centru de plasament pentru copii.

”Avem în administrare și adăpostul de noapte pentru copiii străzii, un centru maternal, două centre de asistență și îngrijire socială, centrul de servicii de recuperare neuromotorie, o locuință protejată și un centru de asistență și intervenție a victimelor traficului de persoane, abuzului, neglijării și exploatării, precum și rețeaua de asistenți maternali profesioniști formată din 251 de asistenți”, transmite Consiliul Județean Satu Mare.

Pentru a asigura continuitatea acestor servicii, consilierii județeni au aprobat luni, 31 ianuarie 2022, planul anual de acţiune privind serviciile sociale pe anul 2022. Prin aceste servicii vor beneficia de sprijin un număr de aproape 900 de beneficiari.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente