Acasă Locale Nationale Arafat: Manifestările cu peste 100 de persoane, restricționate

Arafat: Manifestările cu peste 100 de persoane, restricționate

Autoritățile române anunță noi restricții pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Manifestările cu peste 100 de persoane vor fi restricționate, a anunțat secretarul de stat Raed Arafat, precizând că firmele cu peste 99 de angajați ar trebui să decaleze programul.

,,Manifestările cu peste 100 de persoane sunt restricționate, teatre, săli de cinema, orice altă activitate în spațiu închis până la 100 de persoane este ok, peste nu. Dacă sunt activități în aer liber se poate face, însă în interior maxim 100 de persoane”, a declarat Raed Arafat în cadrul unei conferințe de presă.

Secretarul de stat recomandă tuturor firmelor cu mai mult de 99 de angajați decalarea programului de lucru, astfel încât să fie redus numărul celor care folosesc mijloacele de transport în comun. Pentru instituțiile publice măsura este obligatorie.

De asemenea, s-a mai stabilit și ca distribuirea în afara României a medicamentelor și materialelor sanitare folosite pentru combaterea coronavirus să fie suspendate timp de șase luni.

- Advertisment -

Cele mai populare

Madrid intră în carantină pentru a doua oară

Toţi cei 3,3 milioane de locuitori ai Madridului intră în carantină, pentru a doua oară în acest an. Anunţul a...

1 Octombrie-Acoperământul Maicii Domnului

Pe 1 octombrie Biserica lui Hristos cea dreptmăritoare sărbătoreşte Acoperământul Maicii Domnului. Sărbătoare mare pentru Biserica lui Hristos şi pentru tot creştinul.

Reintroducerea restricțiilor de luni

Premierul Ludovic Orban a anunțat miercuri că luni se va decide în Comitetul Național de Situații de Urgență reintroducerea restricțiilor pentru țările...

Deținuți evadați în Maramureș

Doi tineri de 21 de ani, din Ucraina, au evadat, în noaptea de miercuri spre joi, din Centrul de Reținere și Arestare...

Comentarii recente