marți, ianuarie 31, 2023
AcasăEconomico-socialSocialAsociația Eliezer organizează campania ShoeBox – cadoul din cutia de pantofi

Asociația Eliezer organizează campania ShoeBox – cadoul din cutia de pantofi

După o pauză de 1 an, se întâmplă din nou! Campania ShoeBox, ediția a 2-a în Satu Mare, demarează în 1 noiembrie 2022, cu același scop principal: să aducem un zâmbet pe chipurile a zeci de copii sărmani din județul în care locuim.

ShoeBox nu este despre Moș Nicolae sau Moș Crăciun, despre reni, elfi sau alte creaturi magice, ci este despre oameni care ajută alți oameni, despre altruism și compasiune.

Cum procedăm?

Practic, punem în cutii goale de pantofi, cadouri pentru copiii defavorizați și ne asigurăm că acestea ajung la ei. 

Când se pot preda cutiile?

Perioada de colectare a cutiilor este 1-30 noiembrie 2022, urmând să fie distribuite în data de 5 decembrie 2022, în cadrul unui eveniment special, organizat la Sala de evenimente Esedra.

Ce punem în cutie?

În cadrul campaniei ShoeBox, se acceptă doar cutii ce conțin lucruri noi: articole de îmbrăcăminte, ghete/pantofi, jocuri, jucării, rechizite, dulciuri ambalate corespunzător (neperisabile), produse de igienă personală și… o felicitare în care puteți scrie câteva gânduri bune. Copiii au între 5 și 18 ani, fete și băieți, deci alegeți cadoul în funcție de vârsta și sexul copilului, din lista pusă la dispoziție de Asociația Eliezer.

Unde se predă cutia?

Cutiile se predau în instituțiile colaboratoare (mai ales școli) sau direct Asociației ELIEZER, sunând la numărul de telefon 0755322752 (d-l Anton Varga).

”Încercăm să ajungem la cei aproximativ 300 de copiii care nu ar primi altfel nici un cadou de Moș Nicolae, aceștia provenind atât din rândul copiilor instituționalizați, cât și din familii cu probleme financiare, sociale etc. La final, avem o rugăminte: partajați postarea noastră,  pentru ca informația să ajungă la toți cei interesați! Împreună, putem face lumea aceasta puțin mai bună! Haideți să oferim puțină bucurie „la cutie”!”, transmit reprezentanții Asociației Eliezer.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente