29.8 C
New York City
duminică, iunie 26, 2022
AcasăLocaleAtenție sătmăreni, ies hoții din hibernare

Atenție sătmăreni, ies hoții din hibernare

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Săuca au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute, ar fi pătruns, fără drept, într-o locuință din localitatea Becheni, fără a sustrage bunuri.

Ca urmare a forțării sistemului de închidere al ușii de acces în imobil, s-a cauzat un prejudiciu de aproximativ 150 lei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persona bănuită, fiind vorba de un tânăr, de 20 de ani, din aceeași localitate.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Furt dintr-o gospodărie din Petrești

Amintim că la data de 21 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Petrești au fost sesizați de către un bărbat din localitate, în vârstă de 64 de ani, că persoane necunoscute ar fi escaladat gardul împrejmuitor al unui imobil din Petrești, și dintr-o anexă ar fi sustras un motocultivator mecanic și o bicicletă, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2 500 lei.

În ziua următoare, la data de 22 februarie a.c., polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea furtului, fiind vorba despre un bărbat, de 36 de ani, din Petrești.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente