sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareAutorii mai multor furturi, depistați de polițiștii sătmăreni

Autorii mai multor furturi, depistați de polițiștii sătmăreni

La data de 3 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei au identificat persoanele care, în zilele de 2 și 3 februarie, ar fi sustras un portmoneu și o sumă de bani, aparținând unor femei, fapte comise pe raza municipiului.

În urma desfășurării activităților informativ-operative, polițiștii au stabilit identitatea persoanelor care ar fi săvârșit faptele, fiind vorba despre un bărbat de 43 de ani și un tânăr de 22 de ani, ambii din județul Maramureș.

Față de ambele persoane a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depuse la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și complicitate la furt.

În cursul aceleiași zile, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Petrești au identificat persoana care, în ziua anterioară, ar fi pătruns, prin escaladarea unui gard, într-un imobil situat în localitatea Pișcolt, de unde ar fi sustras un motofierăstrău, în valoare de 300 de lei.

Față de persoana în cauză, respectiv un tânăr de 21 de ani, domiciliat în aceeași localitate, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente