Acasă Locale Stiri Satu Mare Avansări în grad la IPJ Satu Mare

Avansări în grad la IPJ Satu Mare

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, 15 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au fost avansaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Pe lângă defilarea pedestră și cu tehnica din dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, polițiștii sătmăreni au sărbătorit Ziua Națională printr-o ședință festivă care a avut loc astăzi la sediul inspectoratului.

În acest cadru, au fost avansați în gradul profesional următor, înainte de îndeplinirea stagiului minim șapte ofițeri și opt agenți de poliție care s-au remarcat prin activitatea profesională depusă.

Tot cu acest prilej au fost recompensați cu ”Mulțumiri Scrise” 20 de polițiști pentru îndeplinirea în condiții foarte bune a atribuțiilor de serviciu și pentru profesionalismul de care au dat dovadă.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare a felicitat întregul efectiv pentru rezultatele bune obținute în activitatea profesională și le-a urat succes în continuare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente