Acasă Locale Avansări în grad și treceri în rezervă în rândul pompierilor sătmăreni

Avansări în grad și treceri în rezervă în rândul pompierilor sătmăreni

Cu emoție și bucurie, au înaintat în grad 29 de cadre militare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Someș” al județului Satu Mare. Festivitatea organizată cu prilejul avansării în grad, la termen, a celor 9 ofițeri, unui maistru militar și 20 de subofițeri, a avut loc, în cursul zilei de ieri, 2 august, într-un cadru restrâns, începând cu ora 10:00, la sediul unităţii.

Dintre cei 9 ofițeri avansați, unul a primit gradul de colonel, unul gradul de locotenent – colonel, 2 gradul de maior, iar ceilalți 5 gradul de locotenent.Un maistru militar a primit gradul de maistru militar clasa a III-a, iar cei 20 de subofițeri pompieri militari avansați la termen au primit noile grade, după cum urmează: 14 – gradul de plutonier adjutant şef, 3 – gradul de plutonier major şi 3 – gradul de plutonier.

Noile grade militare le-au fost înmânate celor avansați de către inspectorul șef, colonel Dima Nicolae, care i-a felicitat pe colegii noștri pentru munca depusă, rezultatele bune pe care le-au obţinut şi profesionalismul dovedit de-a lungul timpului. De asemenea, acesta le-a urat multă sănătate pentru a spori în muncă și pentru a demonstra curajul si devotamentul de care au dat dovadă până acum și în viitor.

Al doilea moment al ceremoniei a fost marcat de trecerea în rezervă a unor cadrelor militare, respectiv prin încetarea raportului de serviciu a unui personal contractual civil.Au fost trecuți în rezervă, cu drept de pensie, 2 ofițeri, 19 subofițeri și un personal contractual civil.Cadrelor pensionate în semn de apreciere li s-au oferit plachete și ,,simbolurile pensionării” reprezentate prin baston și pălărie. Acestora le dorim multă sănătate și să se bucure de o pensie lungă, liniștită și frumoasă!

SURSA: ISU SOMEȘ Satu Mare

- Advertisment -

Cele mai populare

Grup infracțional destructurat. Vindeau droguri și în zona liceelor

În cursul zilei de astăzi, în județul Satu Mare și Bihor, au fost efectuate 30 de percheziții domiciliare....

A fost răpus de Covid la cei 100 de ani

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 15761 îmbolnăviri, 14032 vindecări și 450 decese cauzate de coronavirus....

Sute de telefoane și laptopuri confiscate în Vama Peta

În cursul zilei de sâmbătă, 25 septembrie, un tânăr din Suceava s-a prezentat în...

Adrian Cozma – ales în funcția de vicepreședinte al Partidului Național Liberal

Consiliul Naţional al Partidului Național Liberal s-a reunit duminică, 26 septembrie, la Romexpo, pentru alegerea celorlalte funcţii de...

Comentarii recente