marți, iunie 18, 2024
AcasăsusAvertisment din Muntele Athos pentru români: “Dacă nu votați cum trebuie, va...

Avertisment din Muntele Athos pentru români: “Dacă nu votați cum trebuie, va veni urgia”

Într-o mărturie venită din Muntele Athos se spune că problema libertinajului și a legalizării căsătoriilor LGBT este cea mai presantă problemă a Bisericii Ortodoxe Române, azi.

Părintele avertizează că actuala coaliție de guvernare va legaliza căsătoriile între persoane de același sex, după alegeri. Singura formațiune care se opune, explicit, legalizării parteneriatelor civile și/sau căsătoriilor între persoane de același sex este AUR. Atât lideri PSD, cât și PNL, s-au pronunțat pentru legalizarea acestor forme de cuplu, mai ales după decizia CEDO din acest an.

„Anul acesta un părinte din Sfântul Munte s-a rugat pentru o temă care deranjează turma lui Hristos și despre care credea că este importantă. La un moment dat, harul lui Dumnezeu i-a arătat un diavol ca un dragon legat și înghețat care nu putea să facă nimic și astfel Domnul l-a informat că tema respectivă nu este periculoasă cu toate că, desigur, trebuie avută în atenție.

Atunci părintele respectiv a întrebat harul care este cea mai periculoasă problemă cu care trebuie să se lupte Biserica și răspunsul a venit foarte clar de mai multe ori – acceptarea în cotidian și legalizarea căsătoriei cuplurilor de același sex. Desigur că aceasta este foarte grav pentru că efectele nocive ale acestor distorsiuni sexuale sunt bine cunoscute în istoria milenară a civilizației noastre încă din timpuri străvechi. Fraților, acest păcat nu este o temă nouă pe care să o discutăm astăzi ca și cum ar fi impactul microelectronicii în cotidian. Este o temă pe care conștiința celor mulți a înfierat-o și a lepădat-o de nenumărate ori în istorie.

Să nu credeți că situația este ok pentru că acum este liniște pe tema asta. Acum este liniște pentru că sunt alegeri. La anul, însă, dacă nu votați cum trebuie va veni urgia sub forma legalizării libertinajului. Așa va fi de fiecare dată când vom fi puși să alegem pentru că civilizația noastră a înaintat atât de mult pe scara drogurilor, pe scara plăcerilor până când a ajuns să nu-și mai poată controla dorințele. Înțelegeți? Pentru că prin legalizarea distorsiunilor sexuale și a căsătoriilor între persoanele de același sex se urmărește de fapt împingerea dorințelor la maxim și nu numai în cazul personal, ci și adopția copiilor de către aceste cupluri. Înțelegeți? Perpetuarea acestor distorsiuni.

Dacă copiii sunt crescuți de către aceste cupluri care au ca obsesie sexul vă dați seama că vor învăța această adicție de mici copii și nu vor mai ști nimic duhovnicesc. Dacă copii se prăbușesc în trup, atunci se prăbușește neamul, se prăbușește viitorul și atunci „Noapte bună, România!”.

Să nu uităm că diferența principală dintre om și animal este faptul că noi avem un suflet care trebuie să supună materia, trupul, în timp ce animalele au un suflet supus materiei, supus nevoilor trupului. Înțelegeți? Animalul știe de reproducere și de mâncare.

Dacă noi eșuăm sub trup și ne supunem centrilor de plăcere trupească ce provoacă adicții puternice, atunci devenim de fapt mai rău ca animalele pentru că animalele au asta în firea lor și au o limită, pe când omul, având dorința după Dumnezeu cel infinit distorsionată în direcția materiei, nu mai are limită, este infinit în trup. Și atunci, ferească Dumnezeu!”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente