luni, decembrie 4, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareAvertizare de vreme severă în Satu Mare

Avertizare de vreme severă în Satu Mare

Meteorologii anunță  până sâmbătă dimineață în toată țara – inclusiv în județul Satu Mare ! -vor fi ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină. Începând de la ora 13.00 și până joi la ora 6.00, 29 de județe se vor afla sub cod galben de grindină, vijelii și averse torențiale.
Meteorologii spun că începând de astăzi de la ora 11.00 instabilitatea atmosferică va fi accentuată în special în vestul, nordul și centrul țării, precum și în zonele de deal și de munte, apoi cu precădere în est, sud, centru și nord. Vor fi ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15-25 l/mp, iar pe arii restrânse 35-50 l/mp.
De asemenea, începând de miercuri, de la ora 13.00 și până joi la ora 6.00, 29 de județe se vor afla sub cod galben.

Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, vestul și nordul Olteniei și al Moldovei, precum și în nordul Munteniei. Se vor înregistra descărcări electrice, grindină, vijelii și averse torențiale. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și izolat 40-50 l/mp.
Printre județele vizate de codul galben sunt Satu Mare, Maramureș și Bihor,

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente