vineri, iunie 2, 2023
AcasăEconomico-socialLocale smAvocatul Poporului și-a suspendat programul de audiențe cu publicul

Avocatul Poporului și-a suspendat programul de audiențe cu publicul

Biroul Teritorial Oradea din cadrul instituţiei Avocatul Poporului, cu aria de competenţă în judeţele Bihor şi Satu Mare, aduce la cunoştinţa publicului faptucl că activitatea de audienţe este suspendată pe perioada 25 ianuarie-25 februarie 2022 ca urmare a creşterii incidenţei cazurilor pozitive COVID-19.

Persoanele interesate se pot adresa atât în scris Biroului Teritorial Oradea al instituţiei Avocatul Poporului la adresa: Oradea, strada General Magheru nr. 21, ap. 159 sau prin e-mail pe adresa [email protected], cât şi telefonic la numărul 0259-440535.

Imediat ce rata de incidenţă va scădea sub pragul de 6 persoane la 1.000 de locuitori, se va reveni la acordarea de audienţe.

Având în vedere situația epidemiologică existentă la nivelul întregii țări, determinată de creșeterea numărului de inectări cu SARS-CoV-2, Insituția Avocatul Poporului a suspendat programul de audiențe la toate sediile din țară.

Avocatul Poporului a implementat desfășurarea activității în regim de telemuncă, dar va asigura permanența atât la sediul central, cât și la birourile teritoriale și va răspunde telefonic eventualelor solicitări!

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente