Acasă Locale Stiri Satu Mare Bani europeni aruncați în vânt

Bani europeni aruncați în vânt

Imagini uluitoare au fost filmate în comuna Botiz. Stratul abia turnat pe drumul județean (drumul de ocolire) care face legătura între Satu Mare și Botiz se descompune bucată cu bucată. Imaginile au fost postate astăzi de un sătmărean care a trecut cu bicicleta prin zonă.

Este suficient să îți înfigi puțin piciorul de marginea stratului proaspăt turnat și acesta se desprinde și se face bucăți. Se întâmplă pe drumul de ocolire Satu Mare – Botiz, unde calitatea lucrării de infrastructură este pusă acum sub semnul întrebării.

Lucrările la acest drum au fost începute de Consiliul Județean în luna august a acestui an și au presupus decaparea îmbrăcăminții asfaltice, profilare șanțuri pe un sens de circulație, astfel încât să fie asigurată continuitatea desfășurării circulației în condiții de siguranță. Durata de execuție a întregii lucrări este de 6 luni.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente