Acasă sus Bărbat cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Bărbat cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Polițiștii Secției 4 Beltiug, în colaborare cu cei din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și ai Serviciului Criminalistic au organizat și desfășurat o acțiune pe raza localității Stâna,  comuna Socond,  pentru identificarea persoanelor care nu respectă normele legale în vigoare și care sunt pretabili de  a comite  infracțiuni.

În  acest context 38 de persoane au fost conduse la sediul Secției de Poliție pentru verificări și a fost identificat un bărbat, în vîrstă de 36 de ani, din localitate asupra căruia a fost găsită o armă neletală, respectiv un pistol calibru 4,5 mm , un număr de 437 bile din oțel , de același calibru și 4 tuburi de gaze aferente armei.

Bărbatul este cercetat în stare de libertate pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor conform art. 342 din Codul Penal și riscă pedeapsa închisorii de la 3 luni la 1 an sau amendă. Bunurile identificate au fost ridicate în vederea expertizării și confiscării.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente