luni, aprilie 22, 2024
AcasăsusBărbatul din Trip a fost omorât cu bestialitate pentru o rață

Bărbatul din Trip a fost omorât cu bestialitate pentru o rață

Bărbatul din Trip a avut parte de o moarte violentă, din cauza unei rațe. Datele emise de procurorii sătmăreni scot la iveală detalii terifiante din cadrul anchetei. Potrivit anchetatorilor, criminalul a avut doi complici.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile faţă de inculpatul L.F., cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat.

În referatul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:

Din probele administrate rezultă că, în seara zilei de 18.02.2023, inculpatul L.F , însoţit de suspecţii S.D şi L.M , pe fondul stării de ebrietate, s-au deplasat la locuinţa vitimei T.I din localitatea Trip cu intenţia de a sustrage o raţă. Inculpatul L.F a escaladat gardul imobilului , fiind surprins şi recunoscut de victima alertată de animalele domestice. 

Suspecţii, speriaţi, au părăsit, locul faptei, iar inculpatul, pentru a se sustrage de la răspunderea penală, i-a aplicat victimei multiple lovituri cu o cărămidă şi cu piciorul în zona capului, cauzându-i un traumatism cranio-facial acut care a condus la decesul acesteia.

Referatul împreună cu dosarul cauzei a fost trimis, spre competentă soluţionare, la Tribunalul Satu Mare.

Foto: Arhivă

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente