29.8 C
New York City
marți, august 16, 2022
AcasăsusBăsescu, Ponta și Drgnea la Sâmbra Oilor

Băsescu, Ponta și Drgnea la Sâmbra Oilor

Presedintele României, Traian Băsescu, premierul României, Victor Ponta și Dragnea sunt așteptați duminică, 4 mai la Sâmbra Oilor de la Huta Certeze. Cea de-a 58-a ediție a Sâmbrei Oilor, cea mai mare sărbătoare câmpenească va începe la ora 12.00.
În cadrul evenimentului vor urca pe scenă pentru a asigura buna dispoziție: Maria Tripon cu “Oașul” și “Sânzâienele”; Maria Petca Poptean și Ansamblul “Măgura” din Târșolț; Ansamblul “Cetatea Codrului” din Ardud; Țâpuritoarele din Racșa; Ansamblul din Tarna Mare; Ansamblul “Ceatăra” din Carei; Ansamblul din Turț; Ansamblul “Ciobănașul” din Drăgușeni; Țâpuritoarele din Bixad împreună cu Irinca Man; Ansamblul “Vama Ardeleană” și Nicu Pop; Vlad Crasnai; Petrică Zele și Ansamblul “Cununa Oașului”; Ansamblul “Cununița” Satu Mare; Vlad Doroș și alții.
Organizatorii evenimentului sunt Instituția Prefectului, Consiliul Județean, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, Primăria și Consiliul Local Certeze, Primăria și Consiliul Local Negrești-Oaș, respectiv Casa de Cultură din Negrești-Oaș.

3 COMENTARII

  1. frumos din partea celor doi ca vor participa la sambra oilor si oameni pot cunoaste obiceiurile morosenesti

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente