29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăPoliticaBianca Murgu, aleasă în fruntea TNL Satu Mare

Bianca Murgu, aleasă în fruntea TNL Satu Mare

Tinerii liberali din Satu Mare și-au ales președintele. Vineri, 25 martie 2022, în cadrul organizației Tineretul Național Liberal – TNL Satu Mare, s-au organizat alegeri pentru desemnarea unui nou președinte.

A fost aleasă pentru a ocupa această funcție, Bianca Murgu, o tânără ambițioasă care de-alungul anilor a dat dovadă de multă implicare în acțiunile demarate de partid. Nu în ultimul rând, Bianca ocupă și o funcție de vicepreședinte național în TNL.

Tineretul asigură viitorul! Acesta este mesajul meu pentru colegii care vineri s-au reunit pentru a-și alege o nouă conducere. Pentru a fi performanți trebuie să pregătim noi generații atât în viața socială cât și în politică. De noi depinde ce vom face pentru copiii noștri și pentru tânăra generație. Le urez succes și îndemnul meu este să creadă în ei și în valorile democrației”, a transmis deputatul Adrian Cozma.

Tinerii din ziua de azi sunt liderii noștri de mâine! Sunt mândru de faptul că începutul carierei mele politice a avut loc în marea familie a tinerilor liberali. Tineretul Național Liberal constituie pentru mulți dintre noi o șansă de a deveni mai buni, mai conștienți de drepturile noastre, de aportul nostru, pe care suntem datori să-l aducem societății și lumii în care trăim. TNL îți oferă o șansă reală de a te descoperi pe tine și de a descoperi potențialul atâtor tineri, care doresc să se implice, tineri care doresc să facă o diferență, tineri care au arătat și arată în continuare că se poate. Doresc să le mulțumesc tuturor colegilor, alături de care am lucrat, am luptat, am construit și în final am reușit! Sunt mândru să fac parte din această echipă!

O felicit pe doamna președinte, Bianca Murgu! Felicitări și multă putere de muncă, succes, curaj și nenumărate realizări!”, a transmis și consilierul local PNL, Victor Cernea.

La alegerile desfășurate în sânul organizației locale a fost prezentă și Mara Mareș, președintele TNL.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente