joi, mai 30, 2024
AcasăDivertismentBlack&White Squad a câștigat locul 3 la World of Dance în Cluj...

Black&White Squad a câștigat locul 3 la World of Dance în Cluj Napoca

Black&White Squad a câștigat locul 3 la World of Dance în Cluj Napoca. Au participat cele mai bune trupe de dans din România. Atmosfera a fost incendiară iar pe scena pe langa juriul de renume mondial au fost prezenți coregrafii vedetelor precum Inna, Alexandra Stan etc.

Echipa Black&White Squad este formată din copii ambitiosi,talentati si foarte muncitori. In decurs de 8 luni de la alcatuirea acestei formule au obținut rezultate pe podium la cele mai prestigioase competitii din România. Si nu se opresc aici. Coregraful lor este Kajtar Beatrix care spune : ,,Nu contează de unde vii ci încotro te îndrepți „ .

Trupele de la Open Wings demonstrând că Satu Mare merită să fie pe harta dansului din România.  Desigur pe langa competiție membrii Open Wings Studio au fost prezenți și la seminariile de dans organizate de Transilvania Dance Academy si anume Dracula Dance Convention . Parintii copiilor au demonstrat din nou ca ii sustin fiind prezenti cu ei la aceasta competitie. Pe scurt rețeta succesului fiind munca, ambiția și susținere necondiționată.

Beatrix Bwa

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente