Acasă Politica National Blaga confirmă suspendarea lui Cristian Preda din PDL

Blaga confirmă suspendarea lui Cristian Preda din PDL

cristian-predaLiderii PDL au discutat despre viitorul în formațiune al celor care critică deciziile partidului. Cristian Preda, suspendat șase luniConducerea PDL a discutat, luni, despre viitorul în formațiune al celor care critică deciziile partidului, cei vizați fiind Cristian Preda, Theodor Paleologu și Sever Voinescu, rămânând de văzut dacă se va lua sau nu o decizie în cazul acestora. BPN al PDL a decis să îl suspende din partid pentru o perioadă de șase luni pe Cristian Preda.

Președintele PDL, Vasile Blaga, a confirmat, luni, suspendarea din partid a europarlamentarului Cristian Preda, pentru șase luni. Blaga a precizat că decizia BPN a fost luată cu patru abțineri, „din care trei doreau excluderea” lui Preda din PDL. Anterior, surse din PDL precizau pentru MEDIAFAX că BPN a decis, luni, să îl suspende din partid pentru o perioadă de șase luni pe europarlamentarul PDL Cristian Preda.

Conform surselor citate, în ședința BPN a existat și o propunere de excludere din partid a lui Preda, însă aceasta nu a trecut. Cristian Preda a ieșit înainte de vot din ședință, declarând că a uzat de dreptul său la apărare prevăzut în Statut, a ascultat criticile care i s-au adus și a încercat să răspundă la ele. „Am spus că nu îmi voi pleca în niciun fel capul”, a menționat Preda. El le-a spus membrilor BPN că există în continuare o reținere față de asumarea calității de membru de partid care se supune orbește.

Preda a relatat că foarte mulți i-au adus critici, iar el i-a spus președintelui partidului, Vasile Blaga, că trebuie să respecte Statutul. Cristian Preda a mai precizat că s-a discutat doar cazul său și că nu i s-a cerut demisia, dar că a fost „amenințat cu diverse forme fără să se precizeze ce se va întâmpla”.

- Advertisment -

Cele mai populare

Grup infracțional destructurat. Vindeau droguri și în zona liceelor

În cursul zilei de astăzi, în județul Satu Mare și Bihor, au fost efectuate 30 de percheziții domiciliare....

A fost răpus de Covid la cei 100 de ani

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 15761 îmbolnăviri, 14032 vindecări și 450 decese cauzate de coronavirus....

Sute de telefoane și laptopuri confiscate în Vama Peta

În cursul zilei de sâmbătă, 25 septembrie, un tânăr din Suceava s-a prezentat în...

Adrian Cozma – ales în funcția de vicepreședinte al Partidului Național Liberal

Consiliul Naţional al Partidului Național Liberal s-a reunit duminică, 26 septembrie, la Romexpo, pentru alegerea celorlalte funcţii de...

Comentarii recente