Acasă Locale Stiri Satu Mare Bloc salvat de flăcări de pompierii Negreșteni

Bloc salvat de flăcări de pompierii Negreșteni

 pompieriÎn cursul zilei de ieri, pompierii din cadrul I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare au intervenit pentru limitarea și stingerea a două incendii în spații închise.
 Urgențele au fost anunțate prin apelul unic 112, fiind semnalate în localitățile Boghiș și Negrești Oaș.

În jurul orei 04:00, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit de urgență pentru lichidarea unui incendiu la o  societate comercială din localitatea Boghiș, unde ardea acoperișul, existând pericolul extinderii focarului la întreaga clădire. A ars materialul lemnos din componența acoperișului clădirii amintite. Cauza probabilă a incendiului: depozitarea cenușii și a jarului nestins în apropierea materialelor combustibile.

A ars materialul lemnos din componența acoperișului pe o suprafață aproximativă de 10 m2.
Salvatorii Stației de Pompieri Negrești Oaș au intervenit prompt pentru lichidarea unui incendiu produs la un apartament din localitatea Negrești Oaș, evenimentul fiind anunțat în jurul orei 18:43.
La sosirea echipajelor de intervenție, se degaja o mare cantitate de fum din întreaga locuință, fiind cuprinsă de flăcări una dintre încăperi.
În urma incendiului au ars elemente de mobilier din interiorul camerei, aparatură electrocasnică, diferite materialele textile și articole vestimentare și s-au degradat pereții camerei, o ușă, o fereastră și instalația electrică.

Incendiul a fost, cel mai probabil, cauzat de un cablu, conductor electric defect ori cu izolația deteriorată.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente