Acasă Sport National Budescu a decis meciul cu Dinamo

Budescu a decis meciul cu Dinamo

Costantin Budescu a fost one-man-show sâmbătă seara în meciul de la Giurgiu. Acesta a reusit o ”dublă”, însă el a terminat meciul mai devreme decât colegii săi, fiind trimis la cabine de centralul partidei datorită cumului de cartonașe. Prestația lui ”Budi” a fost sclipitoare, fiind remarcat și de unul dintre foștii căpitani ai lui Dinamo.

”Ce să facem după un astfel de meci? Ne facem bagajele şi plecăm acasă, vorba unui antrenor! De când a venit Duşan (n.r. – Dusan Uhrin jr), s-a văzut o schimbare. Se aseamănă cu Dan Petrescu, adică transmite jucătorilor agresivitate şi dorinţă. “,a declarat Cristian Pulhac.

 

Cristi a fost și el impresionat de prestația lui Budescu. ”Aici s-a făcut diferenţa! Se pregătesc prin cantonamente, dau teste, le pui testere, testul bip, şi vine Budescu din vacanţă, de pe cămilă, şi uite ce se întâmplă.

E un fotbalist cu calitate extraordinară şi cred că la echipa naţională ar mai face faţă cu brio acum. Cred că avem nevoie de un jucător de genul ăsta. Ne lipsesc jucători cu calitate care, din nimic, să facă ceva”, a mai spus Pulhac, la Digi Sport.

 

Sursa:digisport.ro

- Advertisment -

Cele mai populare

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Comentarii recente