Acasă Sport International Barcelona a pierdut meciul din campionat împotriva celor de la Granada

Barcelona a pierdut meciul din campionat împotriva celor de la Granada

Granada – Barcelona 2-0 a fost rezultatul care a consemnat o contraperformanță istorică pentru catalani. Statisticile arată clar portretul celui mai slab start de sezon din ultimii 25 de ani, iar Ernesto Valverde ar trebui să-și facă griji serioase, mai ales că echipa sa a avut un singur șut pe poartă.

Tot un singur șut pe poartă a avut și în meciul anterior, cu Dortmund, din Champions League, dar și în etapa de dinainte, cu Athletic Bilbao.

Cu toate că au luat 7 titluri în ultimii 10 ani, catalanii trăiesc acum un adevărat coșmar și nu au mai avut niciodată atât de puține puncte după numai 5 etape. Este cel mai slab debut de sezon de când se acordă 3 puncte la victorie.

În primele 5 etape, Barcelona are 7 puncte din 15 maxim posibile, cu două victorii, două înfrângeri și o remiză. În plus, a primit 9 goluri în cele 5 etape de până acum, adică aproape două goluri încasate pe meci.

Barca nu are nicio victorie în deplasare, obținând doar două înfrângeri și o remiză. Ultima victorie pe teren străin, în campionat, a fost în etapa 34 din sezonul trecut, în succesul cu Alaves. În sezonul 1994-1995, pe vremea când se dădeau două puncte la victorie, Barcelona a strâns 5 puncte după același număr de meciuri, având două înfrângeri, o remiză și două victorii. Atunci, echipa blaugrana a terminat sezonul pe 4. De atunci, catalanii nu au mai avut un start de sezon atât de slab.

Ca și termen de comparație, în sezonul trecut, când a devenit campioană, Barcelona a avut 13 puncte și 5 goluri primite în primele 5 etape, iar în sezonul 2017-2018, când a luat și atunci titlul, a avut 15 puncte și doar două goluri primite.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente