29.8 C
New York City
marți, iulie 5, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareBursa locurilor de muncă: Tinerii satmareni nu sunt interesati de locurile disponibile!...

Bursa locurilor de muncă: Tinerii satmareni nu sunt interesati de locurile disponibile! galerie-foto

 

bursa-locurilor-de-munca-satu-mare-2016-adrian-bilanici-foto 001 (10)Joi, 14 aprilie, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare a organizat Bursa Locurilor de Muncă, măsura activă care pune în legătură cererea cu oferta de locuri de muncă de pe piața forței de muncă din județul Satu Mare.

Acțiunea s-a desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor de la ora 8 până la ora 16. Deschiderea oficiala a avut loc la ora 9, unde au luat cuvantul oficialitatile prezente la eveniment, printre care amintim, primarul Dorel Coica, prefectul Radu Bud…etc.

52 de agenți economici care au oferit peste 520 de locuri de muncă s-au înscris până miercuri, 13 aprilie, la Bursa generală a locurilor de muncă, acțiune ce a avut loc joi, 14 aprilie, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Ca o noutate, în cadrul ediției din acest an organizatorii au amenajat un spațiu special destinat prezentărilor de firmă și a locurilor de muncă. Fiecare firmă interesată a avut la dispoziție un sfert de oră să-și prezinte serviciile, domeniile de activitate și gama de locuri de muncă disponibile.

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente