Acasă Locale Stiri Satu Mare Bursa locurilor de muncă

Bursa locurilor de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare organizează vineri,12 aprilie, începând cu ora 09:00, o nouă ediție a Bursei Generale a Locurilor de Muncă.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raporturilor de muncă pe termen lung.

Obiectivul principal al bursei îl constituie creșterea gradului de ocupare prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă , existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a demarat acțiunea de contactare a agenților economici în vederea depistării unui număr cât mai mare de locuri de muncă vacante din diverse domenii de activitate, care să fie oferite participanților la bursă.

Agenții economici ce vor participa la bursă vor avea prilejul de a recruta și selecta personal în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Agenții economici interesați să participe la această acțiune pot depune situația privind locurile de vacante până in data de 11 aprilie 2019 la sediul instituției din Satu Mare strada Ion Ghica nr.36, sau o pot transmite pe adresa de e – mail [email protected] cât și pe fax 0261/770238.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dragoste dincolo de moarte,in politica

Mai mulți locuitori din Deveselu s-au dus, după închiderea urnelor, la mormântul lui Ion Aliman, primarul PSD care a primit cele mai...

Imunitatea la copii,toamna

Imunitatea se dezvoltă în timp, prin urmare, cu cât suntem mai expuși factorilor de mediu, cu atât sistemul nostru imunitar se dezvoltă...

Kereskenyi Gabor câștigă încă un mandat la primărie

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor a câştigat detaşat alegerile locale de duminică, cu peste 18.000 de voturi, fiind urmat de candidatul...

România tratată cu dispreț.De ce?!

Uniunea Europeană dă încă o dată dovadă că România este considerată o țară de mâna a III-a, o piață de desfacere și...

Comentarii recente