Acasă Locale Stiri Satu Mare Liceului Teoretic German “Johann Ettinger” implicat într-un proiect ERASMUS

Liceului Teoretic German “Johann Ettinger” implicat într-un proiect ERASMUS

In cadrul Liceului Teoretic German “Johann Ettinger” se desfasoara proiectul Erasmus+ “UniDiversity”, de-a lungul a doi ani, 2017-2019 si la activitatile caruia participa elevi si profesori din 3 scoli europene: IES „La Rosaleda” din Malaga, Spania, International European School din Varșovia, Polonia și Liceul Teoretic German ”Johann Ettinger”, Satu Mare.

Proiectul Erasmus+”UniDiversity” este un proiect despre identitatea culturală, caracteristici care ne definesc și ne fac să aparțin unui grup de oameni, unei comunități sau țară.

Temele de cercetare sunt diverse, precum limba, familia, religia, educația, gastronomia, politica, climatul, obiceiurile, tradițiile, stilul de viață, muzica, arta etc. organizate în cinci teme principale de studiu și cercetare: 1. Rolul femeilor in societate 2. Prejudecăti și stereotipuri. 3. Globalizarea și stiluri de viață diferite. 4. Festivaluri și tradiții 5. Sisteme de educație și cetățenie activă. La intalnirea de proiect din perioada 11-15.03.2019 din Malaga, Spania au participat elevi si profesori din scolile partenere si care au lucrat pe tema „Rolul femeii in societate”. Elevii participanti la intalnirea de proiect sunt elevi in clasa a XI-a: Giulia Vasil, Lidia Galiger, Dragos Bota, Daniel Potor, George Fage, Mate Poszet. Printre activitățile pregătite de gazdeaminitim prezentările despre rolul femeii in societatea traditionala si cea moderna, reviste mondene, femei celebre, workshop-uri tematice, dar și excursia în Granada la Palatul Alhambra.

Proiectul va ajunge la final in iunie 2019 cand va avea loc ultima intalnire transnationala a echipelor de proiect din cele trei scoli partenere si va fi redactat raportul final.

Articolul precedentBursa locurilor de muncă
Articolul următorFinanțele rambursează TVA-ul
- Advertisment -

Cele mai populare

Noutăți fiscale în Monitorul Oficial.TVA la vânzarea apartamentelor-precizări privind TVA redusă la restaurante

Noi modificări fiscale au fost publicate zilele trecute în Monitorul oficial . În multe domeniile vizate sunt diverse, pornind de la vânzarea...

Pilda Semănătorului.”Ochi au si nu văd,urechi au și nu aud.”

“Ochi au și nu văd, urechi au și nu aud. Ca nu cumva, văzînd și auzind, și cu inima înțelegînd, să se...

Asaltul Big Pharma în politica din România.După Rafila,Streinu Cercel intră în PSD.

Vor milita pentru adoptarea legii vaccinării obligatorii . Cercel, directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”,...

Alexandru Rafila-fiul fostului șef al Securității.A executat 27 de țărani.

Alexandru Rafila, noua imagine a PSD, a declarat recent ca tatal sau a fost medic. El nu a mentionat insa ca tatal...

Comentarii recente