Acasă Locale Stiri Satu Mare Bursa Locurilor de muncă pentru absolvenți

Bursa Locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) anunță organizarea bursei locurilor de muncă pentru absolvenți în data de 18 octombrie 2019. Evenimentul va avea loc la nivelul celor 42 de agenții teritoriale.

Evenimentul din Satu Mare va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor în intervalul orar 09:00 – 16:00 și are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine ofertele de locuri de muncă la nivel teritorial și va fi organizată de către fiecare agenție județeană pentru ocuparea forței de muncă. La acest eveniment pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au un loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Agenții economici care doresc să participe la bursă se pot adresa agenției locale unde vor depune oferta de participare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bravo Romania!Munții Cernei,in turismului european

Asociaţia Montană Carpaţi anunță că a finalizat proiectul pentru dezvoltarea turistică și economică din zona Munții Cernei, “City Break în munţii Cernei”.

Fonduri Europene pentru IMM

Au apărut propunerile oficiale de granturi pentru IMM: domeniile eligibile și grila de punctaj la proiecte Ministerul Fondurilor Europene...

PNL obține victoria primăriilor

Galben predomină țara și orașul obtinând un scor istoric după mulți ani de efort și munca.PNL este câștigător al alegerilor locale din...

Vor încă un scrutin

Doi candidaţi din comuna Orţişoara din judeţul Timiş, au obţinut acelaşi număr de voturi, astfel că în această localitate urmează să fie...

Comentarii recente