Acasă Locale Stiri Satu Mare Deputatul Ioana Bran în vizită oficială în Washington DC

Deputatul Ioana Bran în vizită oficială în Washington DC

Ioana Bran, deputat PSD de Satu Mare, participă la întâlniri cu membri ai Departamentului de Stat american în cadrul unui program anticorupție al Institutului Republican Internațional (IRI) din SUA, în Washington DC și Indianapolis.

Deputatul Ioana Bran a oferit câteva amănunte despre desfășurarea acestor întâlniri:

„Particip în aceste zile la un program al Institutului Republican Internațional (IRI) din SUA, în Washington DC și Indianapolis. Programul are ca tematică lupta anticorupție.

IRI este o organizație cu tradiție în SUA (și nu numai), este promotor al valorilor democratice și aduce politicienii mai aproape de cei pe care îi servesc.

Am fost invitată, împreună cu un coleg parlamentar din USR și mai mulți parlamentari din Serbia, Albania și Macedonia, la un curs de anticorupție legislativă. În primele zile am vorbit despre rolul organizațiilor neguvernamentale în lupta împotriva corupției și despre riposta parlamentară în fața amenințării corupției.

Am avut lectori prestigioși și mai multe întâlniri cu membri ai Departamentului de Stat, congresmeni și reprezentanți ai autorităților implicate în lupta împotriva infracțiunilor economice.”

- Advertisment -

Cele mai populare

Bravo Romania!Munții Cernei,in turismului european

Asociaţia Montană Carpaţi anunță că a finalizat proiectul pentru dezvoltarea turistică și economică din zona Munții Cernei, “City Break în munţii Cernei”.

Fonduri Europene pentru IMM

Au apărut propunerile oficiale de granturi pentru IMM: domeniile eligibile și grila de punctaj la proiecte Ministerul Fondurilor Europene...

PNL obține victoria primăriilor

Galben predomină țara și orașul obtinând un scor istoric după mulți ani de efort și munca.PNL este câștigător al alegerilor locale din...

Vor încă un scrutin

Doi candidaţi din comuna Orţişoara din judeţul Timiş, au obţinut acelaşi număr de voturi, astfel că în această localitate urmează să fie...

Comentarii recente