Acasă Locale Stiri Satu Mare Cadavru descoperit în Someș în zona cartierului Micro 17 (FOTO)

Cadavru descoperit în Someș în zona cartierului Micro 17 (FOTO)

inecat-in-somes-1

UPDATE

În cursul zilei de azi, în jurul orei 10:00, un echipaj de pompieri și unul de Terapie Intensivă Mobilă S.M.U.R.D. din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit pentru degajarea unei persoane înecate în albia răului Someș, în zona localității Satu Mare.

          Ajunși la fața locului, pompierii militari au găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat de aproximativ 42 de ani, recuperat și adus la mal de către un pescar aflat în acel moment acolo.

          Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul, care conform declarației medicului SMURD prezenta stare de inconștiență și rigiditate cadaverică.

          Persoana decedată a fost predată organelor de la poliție, care vor continua cercetările pentru a stabili cauza decesului.

Pompierii sătmăreni au fost anunțați azi, 24 iulie, în jurul orei 10.00, că a fost găsit un cadavru în apele Someșului, în zona cartierului Micro 17. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost scos din apă de către un pescar.

Pescarul le-a povestit oamenilor legii că la un moment dat a văzut o mână care ieșea din apă și a intrat în râu să aducă corpul victimei la mal. Victima, este un bărbat de aproximativ 40 de ani.

”Am venit să văd dacă prind pește și am văzut că iese o mână din Someș și l-am scos afară. Acum au venit echipajele. Așa se aude că a sărit în apă de la Kapasz part și a dat cu capul în mal. În loc să sară în apă a sărit în mal și probabil de aia e cu sânge, s-a lovit la cap”, a spus pescarul care a scos cadavrul din Someș.

”Astăzi, în jurul orelor 10:00, ISU Someș Satu Mare a fost anunțat despre o persoană care s-ar găsi plutind în apa râului Someș. Ne-am deplasat de urgență cu un echipaj de salvare de la înec și un echipaj SMURD. Ajunși la fața locului persoana era scoasă la mal de către un pescar care se afla în acel moment la fața locului, însă medicul SMURD a constatat decesul victimei. Din păcate, acesta prezenta rigiditate cadaverică și stare de inconștiență”, a declarat reprezetantul ISU Someș Satu Mare prezent la fața locului.

Din investigațiile medicale reiese că victima s-a lovit la cap, probabil în momentul în care a sărit în apă.

DSCN3578 DSCN3580

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente