joi, iulie 18, 2024
AcasăEconomico-socialSocialCâine maltratat de stăpâni, salvat de Asociația Free Life. Adăpostul este plin...

Câine maltratat de stăpâni, salvat de Asociația Free Life. Adăpostul este plin iar sătmărenii sunt rugați să se implice

Cruzime inexplicabilă a unui sătmărean care și-a chinuit propriul animal de companie. Patrupedul a fost salvat de Asociația Free Life Satu Mare, starea lui fiind extrem de precară.

La momentul salvării câinele avea răni deschise, pline cu viermi. Era piele și os și suferea și de alte afecțiuni. Imaginile afișate de asociație vorbesc de la sine.

”Și….continua .. Mascul „cu stapan”….plin de rani cu viermi, legat cu un lanț de sarma strans in jurul gatului, subnutrit, cu răie generalizata. Este sub tratament, necesita operatie si mancare speciala. Momentan rămâne sub supraveghere, cine dorește să ajute o poate face DONAND MINCARE SPECIALA la cabinet Dr. Vet. Bonea , Cabinet Veterinar Mobovet Satu Mare. Poliția Animalelor Satu Mare, s-a autosesizat imediat, revenim cu detalii”, este mesajul transmis pe pagina asociației Free Life Satu Mare.

Iubitorii de animale pot face donații asociației atât în hrană cât și în bani. Un ajutor poate fi oferit găzduind temporar câini care necesită a fi salvați.

”IMPORTANT !!!!! ESTE MARE NEVOIE DE FOSTERE ( cazare temporara )!!!!! Datorita numarului foarte mare de pui ABANDONATI, si nu numai….Asociatia Free Life cere sprijinul vostru, al iubitorilor care pot oferi foster/cazare, am epuizat toate locurile , pentru a ridica pui este nevoie de locuri carantina, pentru a nu risca imbolnavirea. Cine poate oferi FOSTER este rugat sa ne scrie. Oferim deparazitarea si vaccinarea”,

este mesajul postat pe pagina de Facebook.

De asemenea, în momentul de față, asociația nu mai face față numărului mare de apeluri și potrivit unui anunț postat pe pagina de Facebook, nu mai preia nici un caz.

,, Pentru iubitorii de animale care ne cunosc sau nu….Din pacate zilnic anuntam, ca suntem in IMPOSIBILITATEA de a primi caini/catei in adapost. Adapostul este ARHIPLIN. S-aa depasit cu mult capacitatea, de aceea suntem mereu in cautare de fostere. NU AVEM LOC !!!! Salile de CARANTINA sunt pline, iar pentru cei care gasesc pui sau caini ,putem ajuta doar distribuind, in cautare de fostere, sau publica cazul pentru a cere ajutor. Suntem o mana de oameni ,la fel ca oricare altii, cu probleme si familili, care facem cu schimbul in adapost unde sunt aprox. 500 de caini. NU MAI FACEM FAȚĂ”, este mesajul postat pe pagina de Facebook.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente