vineri, septembrie 29, 2023
AcasăEconomico-socialCampania “Curățenia de toamnă” se va desfășura în perioada 30 octombrie...

Campania “Curățenia de toamnă” se va desfășura în perioada 30 octombrie -11 noiembrie

Primăria Municipiului Satu Mare împreună cu operatorul de salubrizare anunță că în perioada 30 octombrie – 11 noiembrie 2017 organizează o acțiune amplă de strângere a deșeurilor vegetale în cadrul campaniei “ Curățenia de toamnă “.
Invităm toate persoanele fizice și juridice (asociații de proprietari, societăți comerciale, instituții publice și de învățământ) să contribuie la realizarea curățeniei în municipiu, prin luarea de măsuri care să ducă la curățarea spațiilor verzi din perimetrul imobilelor de locuit și a celor cu altă destinație.
Acțiunea de colectare din cadrul campaniei se va realiza exclusiv în zilele în care strada este programată pentru colectarea deșeurilor menajere. Deșeurile vegetale se vor depozita în grămezi, lângă pubelele cu deșeuri menajere și vor fi depuse în dimineața zilei în care este programată strada.
De asemenea, rugăm asociațiile de proprietari să depună deșeurile vegetale adunate din perimetrul blocurilor în zona punctelor gospodărești. Nu se admite amestecarea deșeurilor vegetale cu alte deșeuri menajere.
De asemenea, menționăm că acțiunea de colectare și transportul deșeurilor vegetale nu se vor taxa suplimentar, cheltuielile fiind suportate integral din bugetul local.
După încheierea campaniei “Curățenia de toamnă”, este strict interzisă depozitarea deșeurilor vegetale de orice fel pe domeniul public al municipiului Satu Mare, orice abatere în acest sens fiind sancționeată contravențional conform Hotărârii Consiliului Local 33/2011 cu amendă cuprinsă între 100 și 500 lei”.

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente